Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Ve středu 22. září proběhla na zimním stadionu akce Týden hokeje, kterou jsme pořádali ve spolupráci s Českým hokejem za účasti zástupců hokejového svazu a maskota celého projektu. Akce se zúčastnilo 29 dětí. Vyplněno bylo 26 formulářů.

Banner

Při registraci dostali rodiče informace o projektu Pojď hrát hokej. Předali jsme jim propagační letáčky s vytištěným programem akce. Děti dostaly drobné dárky.

Po registraci se účastníci akce přesunuli do bufetu, kde si mohli prohlédnout klubové fotografie z historie oddílu a ze současnosti, vystavené staré i nové hokejové výstroje, poháry a medaile. Při promítání powerpointové prezentace seznámil předseda klubu rodiče s historií našeho klubu, organizací mládežnických kategorií a termíny bruslení. Rodiče a děti také zhlédli propagační video. Seznámili jsme rodiče s finanční stránkou hokeje – členskými příspěvky, cenou výstroje, podporou ze strany Českého hokeje na hokejové vybavení či možností zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech. V krátkosti jsme se zmínili o odchovancích našeho klubu a prezentovali výsledky mládeže v posledních letech.

Po převlečení pokračoval program na ledě. Dětem byly zapůjčeny dresy. Následovalo společné focení všech účastníků akce. Radost měly přítomné děti nejen ze samotné akce, ale také z přítomnosti maskota projektu. Program na ledě trval 45 minut.

Propagace akce Týden hokeje proběhla v regionálním tisku a na plakátech (plakátovací plochy v Poličce a okolních obcích, distribuce letáků a plakátů do škol a školek ve městě i okolních obcích).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“