Týden hokeje v Rožnově pod Radhoštěm

Týden hokeje v Rožnově pod Radhoštěm

Ve čtvrtek 25. 1. 2018 proběhla na zimním stadionu v Rožnově pod Radhoštěm sportovní akce s názvem Týden hokeje. Tuto skvělou příležitost vyzkoušet si, jaké by to bylo být hokejistou, si nenechalo ujít 48 dětí, které spolu se svými rodiči na zimní stadion v Rožnově zavítaly.

Banner

Na „zahřátí“ byl pro děti připraven bohatý doprovodný program mimo led. Zde si na několika stanovištích děti vyzkoušely běhání přes překážky, štafetové závody, házení na koš, hru s hokejkou a střelbu tenisákem na branku.

Jejich rodiče mezitím zhlédli zajímavou video prezentaci, ve které jim byl představen lední hokej a měli možnost si prohlédnout součásti výzbroje a výstroje, které děti při hokeji využívají. Dále jim byly zodpovězeny všechny jejich otázky.

Děti poté navštívily šatny nejmenších hokejistů, kde si prohlédly a vyzkoušely hokejovou výzbroj a výstroj a za pomoci organizátorů se převlékly a šly na led.

Na ledové ploše pro ně bylo připraveno několik stanovišť, na kterých si děti za pomoci asistentů a trenérů ověřily své bruslařské umění a dovednosti.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rožnově pod Radhoštěm najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “