Hokejový talent nově odhalí speciální testovací program

Dřímá ve vašem dítěti velký hokejový talent? Nebo snad bude nadané na jiný sport? Odpovědi na všechny obdobné otázky vám nyní dá speciální testovací program Sport Analytik, který díky několika testů odhalí, v jakém odvětví bude dítě excelovat.

Banner

Testovací program Sport Analytik pomáhá nejen začínajícím malým sportovcům ve volbě té pravé disciplíny, vyzkoušet ho mohou i starší děti, které přemýšlí o změně sportu. V rámci testování si děti vyzkouší osm disciplín jako sprint, skok do výšky nebo běh na 800 m. Každý z těchto testů přitom sleduje různé ukazatele. Od rychlosti až po sílu a vytrvalost. Následně se výsledek vyhodnocuje v porovnání se stejně starými dětmi.

Kromě toho, že program dětem napoví, na jaký sport se hodí, dokáže i říct, jaký doplňkový sport je pro ně vhodný. U začínajících hokejistů může být dalším vhodným sportem třeba tenis nebo fotbal. A co je hlavní, díky Sport Analytik nesedí děti doma u počítače, 90 % dětí, které se nějakého sportovního dne zúčastnily, začalo sportovat.

Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“