Týden hokeje v Jaroměři

Týden hokeje v Jaroměři

Náborová akce Pojď hrát hokej byla tentokrát spojena se zápisem do tradiční Školičky bruslení. Náborové akce pod hlavičkou Týden hokeje se v Jaroměři dne 26. 9. 2019 zúčastnilo 44 dětí, z nichž 32 vyplnilo přihlášku do projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Akci předcházela informační kampaň na základních a mateřských školách. V dostatečném množství byly distribuovány letáky a plakáty, o akci bylo též informováno na webových stránkách klubu.

Samotnou organizaci zabezpečovali dobrovolníci z řad rodičů, funkcionářů a dalších členů klubu.

Po registraci účastníků proběhla prezentace akce Týden hokeje a oddílu HCM Jaroměř. Následovalo převlékání dětí a zábavný program na ledě. Během registrace probíhal současně ukázkový trénink a zápas v minihokeji.

Náborovou akci hodnotíme jako úspěšnou. Atraktivitu tohoto hokejového setkání zvýraznila účast bývalého hokejového reprezentanta Jaroslava Kudrny.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Jaroměři najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“