Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

V sobotu 26. ledna 2019 se na zimním stadionu v Třebechovicích pod Orebem konala další z náborových akcí Českého hokeje Pojď hrát hokej.

Banner

Již před 11:00, kdy byl oficiální začátek akce, se u registračního stolku začala dělat fronta nedočkavých dětí a rodičů, což dávalo tušit, že o zimní nábor bude mnohem větší zájem než v zářijový termín. Zatímco rodiče vyplňovali formuláře, děti se nemohly rozhodnout, zda si vybrat červený nebo bílý dres z nové kolekce Českého hokeje. 

Ledová plocha byla zpočátku rozdělena na menší část, kde probíhal ukázkový trénink místní přípravky a následně i minihokejové utkání. Na větší části byla postavená zábavní, překážková dráha, kterou si nové děti za asistence trenérů mohly vyzkoušet. Oddíl SK Třebechovice také připravil pomocné hrazdičky pro nejmenší děti, které teprve začínají s prvními krůčky na ledě. Příjemnou atmosféru doprovázela dětská hudba a video, které běželo na velkoplošné obrazovce u vstupu do haly.

V další části přivítaly děti z přípravek slavnostním nástupem nové děti, následovala společná fotografie a další část ukázkového výcviku a tréninku. Velké množství rodičů se také sešlo v místní klubovně, kde byli informováni šéftrenérem mládeže Romanem Šinkovským o možnostech a detailech bruslení a hokeje v Třebechovicích pod Orebem.

Několik rodičů si rovnou odneslo i testovací výstroj, s tím, že hned příští týden začnou pravidelně s dětmi chodit. Akce byla velmi dobře zorganizována, což kvitovali především rodiče nových dětí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebechovicích pod Orebem najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "