Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Stejně jako na dalších 140 stadionech po celém Česku se akce Týden hokeje uskutečnila i v Poličce. Akce se zúčastnilo 25 dětí, z toho 19 se zapojilo do projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Při registraci byl každý rodič v krátkosti seznámen s projektem Pojď hrát hokej, obdržel letáky k propagaci ledního hokeje a letáky s termíny školičky bruslení. Děti obdržely dárky - samolepky, placky, hokejové kartičky, omalovánky a po vyplnění přihlášky dresy. V bufetu si mohly napsat jména na dresy, prohlédnout poháry, medaile, fotografie ze současnosti klubu, ale i z historie, vystavené dresy, součásti staré výstroje i hokejky.

V rámci prezentace ledního hokeje byly promítnuty klubové fotografie, prezentace a propagační video. Účastníci byli seznámeni i s hokejovou výstrojí a termíny bruslení. Rodiče byli obeznámeni s finanční stránkou hokeje – členské příspěvky, ceny výstroje, podpora ze strany ČSLH na hokejové vybavení, možnost zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech. V krátkosti byli zmíněni i odchovanci našeho klubu a rovněž byly prezentovány výsledky mládeže v posledních letech. Účastníci akce shlédli závěr soutěžního utkání přípravek 2008.

Po převlečení pokračoval program na ledě. Proběhla ukázka tréninku přípravky ročníku 2009. Děti se rozdělily do družstev podle toho, jaké měly zkušenosti s bruslením. Program na ledě trval asi 45 minut. Následovalo společné focení účastníků akce a posléze i s hráči přípravky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“