Týden hokeje v Chomutově

Týden hokeje v Chomutově

Dne 18.9.2017 proběhla v SD aréně v Chomutově náborová akce Týden hokeje.

Banner

Náborová akce byla zahájena v 16.00 v klubovém Pres centru PIRÁTI Chomutov. Rodiče byli přivítání před hokejovou arénou a nasměrování pracovníkem klubu do již zmíněného centra. Zde při sledování video prezentace byl představen program ČSLH v oblasti získávání nových hokejových adeptů ledního hokeje. Byl zde promítnut film o historii a současnosti hokejových Pirátů.

Prezentace byli přítomní profesionální trenéři mládeže se svými asistenty, kteří celou akci organizovali a zabezpečovali. Dále zde byli přítomní hráči A-týmu, kteří svou přítomností a podpisovou akcí podpořili tento sportovní den.

Po ukončení prezentace byl připraven na hlavní ledové ploše ukázkový trénink mladší věkové kategorie. Rodiče zde měli možnost vidět hokejový trénink na vlastní oči.

Jako poslední byl za přítomnosti asistentů modelový trénink nejmenší věkové kategorie. Zde měli nově příchozí děti možnost zapůjčení hokejové výstroje a možnost učinit první bruslařské krůčky na samotné ledové ploše.

Závěrem lze kvitovat počet dětí, které skutečně brusličky obuly a prakticky pod vedením hokejových trenérů prvně vyjely na led.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chomutově najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“