Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

Akce Týden hokeje zavítala i na Zimní stadion TJ Sušice, tentokrát 24. 1. 2018. Začátek akce byl plánován od 16.00, první účastníci se ale začali scházet již v 15.30.

Banner

Podle plánu přišla jako první na řadu prezence a registrace účastníků, zapsalo se celkem 18 dětí ve věku od 5 do 10 let. Souběžně s prezencí, probíhala ukázka hokejového tréninku ročníků 2009-2010 a přípravek.

Děti měly dále možnost, a také ji ve většině využily, zastřílet si na branky, zacvičit na BOSU, použít švihadla, míče a zahrát si další hry na suchu. Samotná prezentace klubu proběhla v jedné z upravených šaten a byla doplněna nejen videem dodaným ČSLH, ale i vlastní sestřihem vtipných ukázek ze zápasů hokejových přípravek. To se velmi líbilo jak dětem, tak i rodičům.

Poté se všichni přesunuli do druhé šatny, kde byly pro děti (které neměly vhodné vybavení) připraveny výstroje i asistenti, kteří pomáhali s oblékáním. Na ledě byly děti rozděleny do 4 družstev. V každém družstvu byli přítomni dva trenéři i s asistenty. V jedné třetině se hrál hokej ročníků 2009-2010 a přípravek. Vzhledem k počtu obyvatel v Sušici a okolních vesnicích považuje klub účast za slušnou.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“