Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

Dne 30. 1. 2022 se u nás konala akce Pojď hrát hokej, a to za podpory Českého hokeje a partnerů akce, kterým tímto děkujeme. Dorazilo na 27 nových malých hokejistů a hokejistek, které jsme přivítali v naší dračí sloji.

Banner

Akce začala seznámením dětí i jejich rodičů se zázemím stadionu. Poté byl přítomným představen náš klub. Po představení se nováčků ujali trenéři pod vedením šéftrenéra mládeže Jiřího Vozára, kteří s nimi absolvovali ve většině případů jejich první krůčky na ledě. Prostřednictvím her se snažili ukázat krásu ledového sportu, což se z výrazů účastníků podařilo.

Na závěr akce dostali nováčci na památku dárečky od partnerů akce. I přes to, že se akce konala netradičně v neděli, byli jsme potěšeni obrovským zájmem. Děkujeme všem, kteří přišli, stejně tak všem našim trenérům a spolupracovníkům. Budeme rádi, když malí hokejisté přijdou mezi nás i mimo oficiální náborové akce, a to každé úterý a čtvrtek.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bílině najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“