Týden hokeje ve Velké Bíteši

Týden hokeje ve Velké Bíteši

Proběhla již čtvrtá náborová akce Českého hokeje pod názvem „Pojď hrát hokej“, která se konala v pátek 21. 9. 2018 ve Velké Bíteši za klub HC Spartak.

Banner

Pro děti byl připraven pestrý program, který obsahoval spoustu zábavy nejen na ledě, ale také mimo něj. Děti byly nadšené hned na začátku, kdy při registraci do projektu obdržely mnoho dárků. Největší radost měly z dresu české reprezentace, na který si ihned nadepsaly své jméno.

Následovala prezentace pro rodiče, která všem objasnila chod klubu, jeho vize do budoucna a především poskytla veškeré informace týkající se výstrojí, tréninků a celkové péče o děti. Některé z dětí si hokejovou výstroj ihned vyzkoušely, nazuly brusle a pak už nezbývalo, než okusit zábavu a radost z pohybu na ledové ploše.

Během zábavy, kterou si děti užívaly na ledě, byly rodičům podávány další informace o klubu, hokeji a o sportování vůbec. Mnoho a mnoho dotazů bylo zodpovězeno, především ty týkající se dohledné budoucnosti – v těch má náš klub jasno a pevně se jich drží. Rozhodně bylo poznat, že i toto na rodiče zapůsobilo více než pozitivně.

Na závěr náboru se všechny děti i s trenéry, pomocníky a nadšenými rodiči vyfotily. Především zábava a radost z pohybu jsou hlavními prvky začínajícího hokejisty. Vítězství, porážky, emoce, kamarádi – to vše je pak život všech sportovců.

Doufáme, že jsme děti patřičně namotivovali, a že se s nimi budeme pravidelně potkávat na dalších a dalších trénincích, kde se společně budeme bavit, učit novým dovednostem, hledat nové vzory pro nadcházející sportovní hvězdy a nacházet smysl života v kolektivu hokejistů či jiných sportovců.

Děkujeme trenérům, činovníkům a pomocníkům za organizaci této akce, a hlavně rodičům s dětmi, kteří se této akce zúčastnili, protože především pro děti to všechno děláme.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Velké Bíteši najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“