Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

V pondělí 21. listopadu 2022 proběhla na zimním stadionu akce Týden hokeje, kterou jsme pořádali ve spolupráci s Českým hokejem. Akce se zúčastnilo 17 dětí.

Banner

Při registraci dostali rodiče informace o projektu Pojď hrát hokej. Předali jsme jim propagační letáčky s vytištěným programem akce a vytisknutou prezentaci Týden hokeje. Děti dostaly plakát reprezentace, samolepku a lahev na pití.

Po registraci se účastníci přesunuli do bufetu, kde jsme rodiče krátce seznámili s organizací mládežnických kategorií v našem klubu a s termíny bruslení. Promítli jsme prezentaci a video „Správný sport pro vaše dítě“.

Po převlečení pokračoval program na ledě. Seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Program na ledě trval 45 minut. Rodiče měli možnost zhlédnout na druhé polovině ledové plochy trénink přípravky. Následovalo společné focení všech účastníků akce.

Propagace akce Týden hokeje proběhla v regionálním tisku a na plakátech – plakátovací plochy v Poličce a okolních obcích. Letáky a plakáty byly rovněž distribuovány do škol a školek ve městě i okolních obcích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "