Týden hokeje v Černošicích

Týden hokeje v Černošicích

Sportovní klub SK Černošice již popáté přivítal na svůj led nejmenší hokejisty a hokejistky v rámci celorepublikové akce Týden hokeje. Ve čtvrtek 20. září přilákala náborová akce Pojď hrát hokej i přes vysoké venkovní teploty 19 nových dětí, které se nemohly dočkat, až nazují brusle a poprvé vyzkouší hokejový trénink.

Banner

Pro děti byl připraven pestrý program na ledě i mimo něj. Před přípravou v šatně si mohly zastřílet na bránu a prozkoumat hokejovou výstroj. Na ledě děti za přítomnosti trenérů zakusily radosti i strasti prvních hokejových krůčků a s nadšením se pustily do her i se staršími pomocníky z mládežnických týmů.

V průběhu akce seznámil ředitel klubu pan Martin Jůzek všechny rodiče s místním hokejovým prostředím, fungováním celého klubu a hokejové přípravky. Několik vět o budoucnosti českého hokeje a důležitosti náborových akcí pronesl závěrem manažer rozvoje ledního hokeje pan Slavomír Lener.

Podle spokojených výrazů ve tvářích dětí i rodičů se akce velmi vydařila a většina z nově příchozích se těší na další trénink.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Černošicích najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“