Týden hokeje v Trutnově

Týden hokeje v Trutnově

Dne 24. 1. 2018 byla Trutnově na zimním stadionu pod záštitou Českého hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej managementem klubu pod vedením Jaroslava Řeháka uskutečněna náborová akce Týden hokeje.

Banner

Akci vedení klubu hodnotí jako méně zdařilou, zúčastnily se jí pouze 4 malé děti, které byly doprovázeny rodiči. Pro rodiče nových dětí byla nejdříve provedena prezentace v klubovně zimního stadionu. Zde se rodiče dověděli nejzákladnější věci o trutnovském hokeji. Rodičům bylo mj. sděleno, že mají možnost od klubu si bezplatně zapůjčit hokejovou výstroj pro své děti, což rodiče velmi přivítali.

Dále byla rodičům prezentována struktura a funkčnost trutnovského klubu a způsob spolupráce s Českým hokejem v rámci materiálního zabezpečení. Závěrem bylo rodičům prezentováno, proč je dobré hrát právě hokej.

Následně proběhl program na ledě, který byl v časové dotaci 60 minut. Nejdříve byla provedena ukázka tréninku kategorie 2. třídy, kde během tohoto tréninku se těmto dětem věnovali 3 trutnovští trenéři a 2 hráči z juniorky. Dále byla provedena na 1/3 hřiště ukázka minihokeje. Na závěr celé akce došlo ke společnému focení. V rámci komunikace s rodiči těchto dětí, bylo z jejich strany přislíbeno, že se zapojí do tréninkových jednotek v náborové kategorii a převzali si kontakt na činovníky HC Trutnov z. s.

V rámci marketingu byla tato akce zveřejněna v centru města Trutnov na světelném banneru obchodního domu Máj do tamní ulice Horská, dále byla prezentována v mobilní aplikaci sportovních víkendových aktivit města Trutnov a v neposlední řadě v rámci společenského a kulturního centra UFFO Trutnov za úplatu vylepeno na výlepních místech města Trutnova. 

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Trutnově najdete zde.

Citáty

phpmYA6n6
Petr Mrázek

brankář Caroliny Huricanes

„Gólman se nesmí bát hrát holí, musí mít přehled.“