Týden hokeje v Táboře

Týden hokeje v Táboře

Pondělní odpoledne se na táborském zimním stadionu neslo ve znamení celorepublikové akce Týden hokeje, která má za cíl přilákat k tomuto krásnému zimnímu sportu nové malé zájemce.

Banner

První odvážné i nesmělé krůčky na bruslích přišlo na táborský zimák udělat 19 sportovních benjamínků. Jejich rodiče byli na úvod seznámeni s tím, co všechno obnáší mít doma malého hokejistu. Děti si poté na ledě užily hodinu plnou her, zábavy a výzev, které přijaly s nadšením.

„Atmosféra byla jako vždy výborná; děti odcházely šťastné, a to je samozřejmě to nejdůležitější. Doufáme, že se s nimi budeme potkávat i dál v rámci naší klubové školičky bruslení, která je v plném proudu a funguje bezvadně. Věřme, že si z ní co nejvíce dětí najde cestu k hokeji,“ nechal se slyšet trenér mládeže při HC Tábor Jan Boháč.

Podle jeho slov byla i účast na pondělní akci vzhledem ke složitým podmínkám velice solidní. „V současné situaci to není jednoduché. Víme, že některé další děti z důvodu karantény přijít nemohly, takže jsme rádi za ty, které si na stadion našly cestu. Jak už bylo řečeno, rádi se s nimi uvidíme na naší školičce bruslení,“ poznamenal Jan Boháč.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Táboře najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“