Týden hokeje v Orlové

Týden hokeje v Orlové

V pondělí 20. 1. 2020 proběhla na Zimním stadionu v Orlové tradiční sportovně náborová akce Pojď hrát hokej, která se koná v rámci republikové kampaně Týden hokeje. Své první hokejové krůčky během ní udělalo 24 nových zájemců.

Banner

Akci předcházel propagační kolotoč v podobě informování všech dostupných školek ve městě i jeho okolí. Brusle si pak poprvé nazulo 24 budoucích hokejistů, které přišlo doprovodit okolo 40 rodičů. Každé dítě obdrželo hokejový dres se svým jménem a upomínkové drobnosti.

Rodiče si vyslechli krátké informace o činnosti klubu HC Orlová a poté se šlo na led, kde na nové mladé hokejisty čekalo osm trenérů přípravky.

„Budeme se maximálně snažit, aby z nových zájemců neubyl ani jeden potencionální hokejista. O naší kvalitní práci s dětmi vypovídají i naše čísla v počtu sportovců reprezentujících náš klub,“ dodal šéf Městského sportovního klubu Orlová Michal Kozák.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Orlové najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “