Týden hokeje v Soběslavi

Týden hokeje v Soběslavi

Ve středu 20. 9. 2017 od 17.00-19.00 proběhla na zimním stadionu v Soběslavi akce Týden hokeje.

Banner

Tato akce byla dlouho dopředu lokálně propagována. Propagace probíhala osobní návštěvou okolních školek, kde byla dětem tato akce představena. Děti dále obdržely pro rodiče letáčky s datem konání této akce. Dále proběhla propagace pomocí plakátů na místních vývěsních tabulích, článek v místním deníku, vyhlášením akce v městském rozhlase.

Na přípravě akce se podílelo téměř celé vedení klubu a zapojeni byli samozřejmě i všichni kluboví trenéři. Do doprovodného programu se podařilo zapojit také chlapce z mládežnických kategorií. Program byl zahájen v 17.00 registrací dětí od 4-8 let. Celkem bylo zaregistrováno 45 dětí aktivně se účastnících tohoto projektu.

Těmto zaregistrovaným dětem byly předány všechny věcné dárky a dále pro ně byl připraven doprovodný program. Děti si mohly vyzkoušet hokejovou (brankářskou) výstroj, zhlédnout a poslechnout hymnu projektu, navštívit hokejovou střelnici (střelba na přesnost pukem, míčkem, flypukem) a také pro ně byl připraven ukázkový trénink žáků 4. tříd.

Posléze se všechny zaregistrované děti oblékly do výstroje a ve společné místnosti jim a jejich rodičům byly sděleny informace potřebné pro vstup na ledovou plochu. Dále se děti rozdělily do družstev dle individuálních dovedností a čekal na ně zábavný program na ledové ploše. Během celé akce byl přítomen profesionální fotograf a kameraman, kteří celý průběh zdokumentovali. Na závěr proběhlo focení všech zúčastněných. Týden hokeje v Soběslavi měl dobrý ohlas nejen u dětí, ale i u rodičů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Soběslavi najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."