Týden hokeje v Litomyšli

Týden hokeje v Litomyšli

Ve středu 25. 9. 2019 od 16:00 do 17:30 hodin se na zimním stadionu v Litomyšli uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, která je součástí Týdne hokeje.

Banner

Nově příchozí zájemci o lední hokej nejprve ve vestibulu zimního stadionu absolvovali prezentaci o akci Týden hokeje (Pojď hrát hokej) a byly jim podány informace o hokejovém klubu v Litomyšli (časy a termíny školičky bruslení pro nejmenší, finanční náročnost hokeje u nás v klubu, možnost zapůjčení výstroje).

Poté vyplnili připravený přihlašovací formulář, za který obdržel každý účastník hokejový dres a drobné dárky (samolepky, náramek, krekry...), následně se ve skupinkách přesunuli do kabiny našich nejmenších hokejistů, kterou si prohlédli. Pak už se převlékli a vyjeli na ledovou plochu.

Zde už na ně čekali naši trenéři a hráči přípravky, kteří předvedli ukázkový trénink. Většina z dětí vyzkoušela první krůčky na bruslích, někteří i bruslení s hokejkou a pukem. Poté jsme se všichni společně vyfotili.

Tato akce se z našeho pohledu povedla, přišlo 13 dětí. Děkujeme všem účastníkům, že se ve středu přišli podívat a přivedli své ratolesti. Doufáme, že si všichni hokejové setkání spolu s HC Litomyšl užili. Budeme rádi, pokud tyto děti u hokeje zůstanou a pomohou nám vytvořit hokejové týmy. A také děkujeme hokejovému svazu za podporu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Litomyšli najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “