Týden hokeje v Táboře

Týden hokeje v Táboře

Pondělní odpoledne patřilo na zimním stadionu v Táboře tradiční celorepublikové akci Týden hokeje. Její pomyslné brány se otevřely o půl čtvrté odpoledne, ale nuda do nich měla vstup zapovězený.

Banner

Na stadion dorazilo v doprovodu svých rodičů 28 dětí od pěti do osmi let, což je vzhledem k termínu akce na začátku školního roku potěšitelné číslo.

„Musím říct, že nás to příjemně překvapilo,“ podotkl táborský koordinátor akce Týden hokeje Jan Boháč. O malé účastníky zábavného odpoledne se tentokrát starala nejen parta trenérů HC Tábor, ale také svazový maskot, lvíček Puk.

„Bylo to samozřejmě zajímavé zpestření. Všichni společně jsme si užili hodně zábavy a myslím si, že se akce vydařila,“ pochvaloval si Jan Boháč. „Věřím, že se s dětmi budeme dál potkávat na klubové školičce bruslení a později i v našich hokejových týmech,“ dodal trenér žáků HC Tábor.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Táboře najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“