Týden hokeje v Kolíně

Týden hokeje v Kolíně

Úterní odpoledne patřilo na kolínském zimním stadionu dětem. V rámci projektu Pojď hrát hokej připravil SC Marimex Kolín ve spolupráci s Českým hokejem speciální náborovou akci Týden hokeje v Kolíně.

Banner

Náborová kampaň Českého hokeje Pojď hrát hokej zavítala v rámci Týdne hokeje do Kolína, na ledě tak ti nejmenší zájemci o nejrychlejší kolektivní sport učinili své první krůčky v bruslích.

Pro děti a jejich rodiče byl připraven pestrý program: Po úvodní registraci a předání dárků v podobě speciální hokejové láhve a plakátu národního týmu byla pro rodiče připravena ve V.I.P. salónku kolínského zimního stadionu speciální prezentace ledního hokeje, kampaně Pojď hrát hokej a také klubu SC Marimex Kolín a jeho vizí. Mezitím si děti rovněž vyzkoušely střelbu na bránu na nově zřízené střelnici v zázemí stadionu.

Následně se noví malí Kozlové převlékli v šatnách, kde jim byla v případě potřeby zapůjčena výstroj. Poté se dění přesunulo na ledovou plochu zimního stadionu, kde byl pro děti připraven, i pod dohledem specializovaných trenérů kolínské mládeže v čele s Josefem Hasilem, speciální program.

Na ledě bylo přes padesát dětí, z toho sedmnáct bylo nově registrovaných. Plocha byla rozdělena na dvě části. Na jedné z třetin byl k vidění minihokej v podání první a druhé třídy, ve zbývajících dvou třetinách se zase děti v rámci několika stanovišť bavily hokejem. K dispozici byly navíc i speciální tréninkové pomůcky – klasické hrazdičky, molitanové mantinely i kostky nebo speciální míčky. Malí hokejisté si vyzkoušeli slalomovou dráhu, střelbu na branku nebo i malý hokej. S tím jim pomáhali také i o něco větší hokejisté, a to dorostenci SC Marimex Kolín.

„Jsem moc rád, že se akce vydařila, od rodičů jsme měli pozitivní ohlasy, děti si to moc užívaly. Chtěl bych moc poděkovat všem trenérům a pomocníkům, kteří se podíleli na uspořádání takové akce,“ říká vedoucí náboru Kozlů a jeden z hlavních organizátorů Týdne hokeje v Kolíně Josef Hasil s tím, že rodiče nově registrovaných dětí obdrželi informace o možném pokračování v rámci náboru do kolínského klubu.

V případě, že někdo náborovou akci Týdne hokeje v Kolíně zmeškal, tak může dorazit i na klasický klubový nábor. Ten v Kolíně na zimním stadionu probíhá vždy v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Více informací naleznete na klubovém webu v sekci Nábor.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kolíně najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "