Týden hokeje na Hvězdě Praha

Týden hokeje na Hvězdě Praha

35 účastníků zavítalo v neděli 30. ledna na ZS Hvězda na náborovou akci Pojď hrát hokej. Akce se i tentokrát povedla, byla přínosem jak pro rodiče, tak zejména pro děti, které si hokejové odpoledne pěkně užily.

Banner

První děti přicházely se svými rodiči na náš vokovický zimní stadion s více než půlhodinovým předstihem. Po obdržení hokejové lahve a dalších maličkostí, které jim hned zpočátku udělaly radost, se navíc stihly seznámit se všemi potřebnými informacemi ohledně ledního hokeje i našeho klubu.

Program jubilejního desátého Týdne hokeje na ledě začal v 15:15 a plynulý průběh na něm zajišťovalo 7 trenérů. Kluziště bylo rozděleno do tří částí. V první z nich se konal ukázkový zápas minihokeje, který sehráli hvězďáci z 1. třídy. Zbylé dvě části byly věnovány nově příchozím. V té prostřední probíhal program pro úplné začátečníky, tzv. hrazdičkáře, a mírně pokročilé děti. V poslední části pak ti pokročilejší příchozí bruslaři měli svůj vlastní program včetně různých her, štafet a závodů.

Na Hvězdu za účelem seznámit se s ledním hokejem, zkusit si bruslení i jiné hokejové dovednosti a zažít trochu zábavy, zavítalo tentokrát 35 účastníků, z toho 26 chlapců a 9 dívek. Nejmladšímu účastníkovi byly 3 roky, nejstaršímu 10 let. Největší zastoupení měl u účastníků akce ročník 2017 (10x), ročník 2015 (7x) a ročník 2016 (6x). U informačního stolku ve vestibulu hokejové haly každého nově příchozího malého uchazeče přivítal generální manažer klubu Ing. Michael Grim, jenž zároveň rodičům dětí zodpovídal dotazy a stručně představil fungování klubu.

Věříme, že náborová akce na našem zimním stadionu opět zaujala a byla přínosem jak pro rodiče, tak především pro příchozí děti. Těšíme se brzy na Hvězdě opět na viděnou!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje na Hvězdě Praha najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“