Týden hokeje v Teplicích

Týden hokeje v Teplicích

Celkem již potřetí se v rámci projektu Pojď hrát hokej konala na teplickém zimáku oblíbená náborová akce Týden hokeje. Jaké je to být hokejistou si přišlo vyzkoušet 25 malých sportovců, kteří si s prvními krůčky na ledě poradili na výbornou.

Banner

Po uvítání, registraci a předání dárků se děti společně s trenéry HC Teplice vydali na venkovní rozcvičku. Mezitím probíhala prezentace pro rodiče, kde se všichni přítomní dozvěděli podrobnější informace o klubu, trénincích a dalších aktivitách, akci Pojď hrát hokej, hokejové výstroji a podpoře klubu ze strany Českého hokeje.

Po návratu dětí z rozcvičky se většina z nich společně s rodiči poprvé seznámila s hokejovou výstrojí, ale vše se zvládlo a na led se šlo dle plánu.

„Nejprve jsme společně chvilku sledovali naše třeťáky, kteří hráli v jedné třetině minihokej a pak už se děti vrhly na čtyři stanoviště, kde si vyzkoušely bruslení, střelbu na bránu nebo zdolávání překážkové dráhy,“ říká šéftrenér klubu Martin Cimrman.

„Jsme moc rádi, že rodiče své děti na zimák přivedli. Těšíme se, až dorazí na první tréninky,“ dodává kouč.

Pro děti, které by si chtěly také hokej vyzkoušet a čtvrteční nábor nestihly, je možnost navštívit trénink hokejové přípravky v průběhu celé sezóny. A to v úterý od 15:00, ve čtvrtek od 16:15 a v sobotu od 8:00. Aktuální rozpisy tréninků jsou k dispozici v sekci Tréninky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Teplicích najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."