Týden hokeje v Lounech

Týden hokeje v Lounech

V neděli 29. 9. 2019 se na zimním stadionu v Lounech uskutečnila náborová akce místního hokejového klubu v rámci Týdne hokeje.

Banner

Klub připravil pro zájemce o hokej šatnu s propagačním materiálem a výstrojí. Šéftrenér mládeže Jan Trefný představil rodičům klub HC Slovan Louny, zdůraznil cíle klubu, pro který je prioritou mládež a vyzdvihl především možnost navštěvovat hokejové třídy a spolupráci s extraligovými kluby HC Verva Litvínov a Piráti Chomutov v oblasti mládeže.

Poté následoval program na ledě, kde mohly děti dovádět na několika stanovištích. Na jednom z nich mohly za asistence hráčů z mládežnických kategorií vyzkoušet hokejové dovednosti včetně střelby na brankáře. Na ostatních stanovištích převládala herní forma.

Akce se zúčastnilo 45 dětí. Na konci akce jsme se všichni společně vyfotili. Díky všem, kteří přišli a těm, kdo nám s celou akcí pomáhali.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Lounech najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."