Týden hokeje v Děčíně

Týden hokeje v Děčíně

Úterní odpoledne patřilo na zimním stadionu v Děčíně náborové akci konané ve spolupráci s ČSLH s názvem Pojď hrát hokej!

Banner

Registrace probíhala od 16 hodin, již před čtvrtou hodinou se scházeli rodiče s dětmi, kteří měli zájem si tuto skvělou akci vyzkoušet.

Po registraci a prezentaci se děti odebraly do kabin, kde jim s oblékáním pomáhali naši trenéři. Budoucí hokejisté obdrželi dresy národního týmu, ve kterých pak mohli hrdě vyjet na ledovou plochu. Překvapením pro děti byla návštěva maskota nejen v kabině, ale také po celou dobu na ledě!

Nově příchozí si na ledě vyzkoušeli různé hry, dovednosti s kotoučem a na závěr hokej s pukem, kdy byly k dispozici obě branky, ale nejvíce táhla ta, kde dětem dělal brankáře náš maskot Siegfried!

Aby rodiče získali představu o tom, jak se jejich děti mohou naučit novým dovednostem za relativně krátkou dobu, byl v jedné třetině veden i ukázkový komentovaný trénink 1. a 2. třídy HC Děčín.

Celou hodinu pak zakončil pokřik a děti se poté rozutekly s úsměvem a hodnotnými dárky do svých domovů. Věříme tak, že se s některými z nich opět uvidíme i v naší přípravce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Děčíně najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“