Týden hokeje v Ostrově

Týden hokeje v Ostrově

Dne 23. 01. 2018 se na zimním stadionu v Ostrově uskutečnila náborová akce Týden hokeje. Akce se konala pod záštitou ČSLH. Hokejový klub HC Čerti Ostrov zorganizoval akci velmi zodpovědně a potřebnou propagaci náboru provedl v mateřských školkách v Ostrově a blízkém okolí, jakož i na základních školách v Ostrově.

Banner

Vedení HC Čerti Ostrov (Vlastimil Šindar, Radek Schmied, Jan Pater) zajišťovalo propagaci a prezentaci klubu veřejnosti. V rámci propagace této akce byl opakovaně pouštěn velmi zdařilý klip "Pojď hrát hokej", který dodal ČSLH.

Za sportovní část náboru byl odpovědný hlavní trenér mládeže HC Čerti Ostrov Radek Škarda, který vypracoval harmonogram této události dle metodického doporučení ČSLH. Ostatní trenéři a pracovníci a hráči klubu pomáhali s přípravou této akce.

Jako demonstrátoři byli vybráni žáci klubu HC Čerti Ostrov (rok nar. 2008 – 2010). V klubu věří, že tyto a podobné akce jsou velmi potřebné k nárůstu hokejové základny ostrovského klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Ostrově najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“