Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

Dne 20. 9. 2018 se na zimním stadionu TJ Sušice konala akce "Pojď hrát hokej".

Banner

Začátek akce byl plánován na 16 hodin. První účastníci se začali scházet již v 15:30 hodin. Podle plánu jsme začali prezencí, zapsalo se celkem 10 dětí ve věku od 3 do 8 let. Souběžně s prezencí, aby se děti nenudily, probíhala ukázka hokejového tréninku ročníků 2011, 2012 a mladších žáků.

Nově příchozí děti byly zapojovány, v případě zájmu, do suché přípravy, kde plnily různé úkoly (střelba na bránu, balanc na BOSU, slalom apod.).

Samotná prezentace našeho klubu proběhla v jedné z upravených šaten a byla doplněna videem. Po prezentaci byl dán prostor k dotazům a pak se všichni přesunuli do druhé šatny, kde byly pro děti (které neměly vhodné vybavení) připraveny výstroje i asistenti z řad hokejistů starších žáků, kteří pomáhali s oblékáním.

Na ledě byl každému dítěti přidělen asistent či trenér. Děti měly možnost zúčastnit se různých her (sbírání a hledání plyšáků, barevných míčků, střelby na brankáře, hra na zvířátka v zoo apod.).

Závěrem proběhlo společné focení a program byl ukončen. Očekávaný počet dětí nám i přes masivní propagaci velkou měrou zřejmě ovlivnilo i počasí (slunečno a teplo).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“