Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

Týden hokeje ve Veselí nad Lužnicí

Oddíl ledního hokeje ve spolupráci s ČSLH uspořádal dne 22. 9. 2017 na svém zimním stadionu v rámci celostátní akce Týden hokeje nábor nových zájemců o hokej.

Banner

Tato akce dala dětem ojedinělou příležitost vyzkoušet si první krůčky na ledě nebo pro již bruslící děti možnost vyzkoušet, jak vlastně probíhá trénink nejmenších hokejistů. Celé akci předcházela důsledná příprava a reklamní kampaň. Plakáty a letáčky byly rozvezeny do Všech školek ve Veselí nad Lužnicí a spádových obcích v rozsahu do cca 15 km od Veselí nad Lužnicí. Reklama proběhla jak v místním hojně prodávané měsíčníku Veselsko, tak i prostřednictvím ČSLH v celostátních médiích a v neposlední řadě také na facebookovém profilu oddílu ledního hokeje TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí.

Do organizace celé akce se zapojilo 12 lidí z oddílu. Tři ženy měly na starost zaregistrování účastníků, 8 trenérů připravilo program a bezproblémový chod akce na ledě a předseda oddílu Patrik Máca přednesl rodičům prezentaci oddílu ledního hokeje.

Do projektu Pojď hrát hokej se zaregistrovalo celkem 11 dětí. Těchto 11 dětí ještě nikdy nenaštívilo školičku bruslení, kterou klub pořádá každé pondělí a středu od 17:15 do 18:15. Akce i přes menší počet dětí však byla povedená a všechny zúčastněné děti si ji užily. Ve tvářích malých bruslařů bylo vidět nadšení a chuť učit se novým pohybům.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Veselí nad Lužnicí najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."