Týden hokeje se Slavojem Zbraslav

Týden hokeje se Slavojem Zbraslav

Ve čtvrtek 20. 9. 2018 měla na zimním stadionu Nikolajka proběhnout akce Pojď hrát hokej, a to v rámci Týdne hokeje. Bohužel kvůli havárii vody byl uzavřen zimní stadion – za to se ještě jednou všem příchozím velmi omlouváme!

Banner

I přesto zástupci klubu čekali na nově příchozí hokejisty, které informovali o nepředvídatelné události. Zároveň jim rozdali dárky a pozvali je na další trénink přípravky, na který všichni nově příchozí dorazili a vyzkoušeli si své první krůčky na bruslích, vstřelili své první góly a užili si tu pravou hokejovou radost.

Děti si na několika stanovištích vyzkoušely střelbu, základy bruslení či hokejový minizápas. Zahrály si i několik her - na babu či na Mrazíka. Hlavním záměrem bylo děti nadchnout hokejem a přilákat je na další tréninky. To se povedlo, neboť děti i rodiče odcházeli spokojeni a natěšení právě na další trénink!

Další akce proběhne opět v měsíci lednu, proto sledujte náš klubový web, nebo přijďte rovnou mezi nás každé úterý a čtvrtek!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje se Slavojem Zbraslav najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“