Týden hokeje v Orlové

Týden hokeje v Orlové

Ač už jsme vás informovali v krátkém videu, jak probíhal Týden hokeje v Orlové akcí Pojď hrát hokej, je nutné si to zrekapitulovat ještě podrobněji. A samozřejmě nemůžeme ochudit nově příchozí o jejich krásné fotky. Finálně 45 nových potencionálních hokejových nadějí. Kdo bude dávat góly v extralize, NHL nebo na olympiádě? V MSK Orlová se budeme maximálně snažit, aby právě z orlovského zimáku byla minimálně jedna pětka na ledě, která nás bude reprezentovat. 23. 9. 2021 se tak možná poprvé na led postavila nová sportovní superstar, kdy v rámci akce získala krásný hokejový dres, sportovní láhev a další drobnosti, které jistě dělaly radost všem přítomným dětem.

Banner

Po registraci účastníků si mohly děti vyzkoušet střelbu „na suchu“, slalom a osahat si hokejovou výstroj. Následně si rodiče poslechli připravenou prezentaci našeho sportovního klubu, kde se dozvěděli základní informace k případnému zájmu o hokej v Orlové. A pak už se šlo na to nejdůležitější, na ledovou plochu. Po pečlivé přípravě se mohly děti vrhnout na led a vyzkoušet své první krůčky na bruslích.

12 trenérů se následně staralo o neustále zvedání ležících „kupiček“ s bruslemi, přidržování držátek a odhánění dotěrného maskota Orlíka. Na výrazu dětí bylo jasně vidět, že se na led ještě někdy vrátí. Společná fotka pak uzavřela celou podařenou akci Pojď hrát hokej.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Orlové najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.