Týden hokeje v Náměšti nad Oslavou

Týden hokeje v Náměšti nad Oslavou

V neděli 27. ledna proběhla na Zimním stadionu v Náměšti nad Oslavou náborová akce pro děti a rodiče v rámci Týdne hokeje zaštítěného a podporovaného ČH. V našem městě se akce setkala se zájmem dětí i rodičů.

Banner

Rodiče s dětmi čekal na zimním stadionu téměř dvouhodinový program. První aktivitou byla registrace hned u vchodu na stadion. Po registraci pak každé dítě dostalo nejen propagační materiály, ale hlavně krásný dárek v podobě reprezentačního hokejového dresu v bílé nebo červené variantě. 

Po registraci děti absolvovaly zábavnou rozcvičku. Rodiče mezitím čekala prezentace v podání trenéra přípravky Mgr. Aleše Sázavského. Mimo jiné se na ní rodiče dozvěděli, že v Náměšti se v první sezóně přípravky neplatí žádné příspěvky a příspěvky pozdější jsou jen v minimální výši, nebo že si po dohodě mohou pro své dítě zapůjčit hokejovou výstroj.

Po prezentaci se pak stačilo přezout a vyrazit na led. Pro děti byla připravena stanoviště, na kterých si pod dozorem trenéra mohly vyzkoušet základní hokejové dovednosti. Dětem zářila očka a při odchodu domů se vyptávaly trenérů, kdy bude další trénink. 

„Celá akce proběhla super. Přišlo docela dost dětí (13 nováčků a celkem více než 25 účastníků). Přiznávám se, že to pro mě bylo příjemné překvapení,“ řekl Sázavský. Další kolo Týdne hokeje je naplánováno na září 2019.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Náměšti nad Oslavou najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.