Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Akce v Poličce se zúčastnilo 20 dětí, které se zaregistrovaly.

Banner

Při registraci jsme každého rodiče v krátkosti seznámili s projektem „Pojď hrát hokej“, předali jsme letáky k propagaci ledního hokeje, letáky s termíny školičky bruslení. Předali jsme dětem dárky a po vyplnění přihlášky dresy. 

V bufetu si děti mohly napsat jména na dresy, prohlédnout poháry, medaile, fotografie ze současnosti klubu, ale i z historie. Vystavené dresy, součásti staré výstroje i hokejky. Rodičům byl představen náš hokejový klub a organizace mládežnických družstev. 

Prezentace ledního hokeje: promítnutí klubových fotografií, powerpointové prezentace a propagační video. Představení hokejové výstroje, informace o termínech bruslení. Seznámili jsme rodiče s finanční stránkou hokeje - členské příspěvky, ceny výstroje, podpora ze strany ČH na hokejové vybavení, možnost zapůjčení výstroje nejen v začátcích ale i dalších letech. V krátkosti jsme se zmínili o odchovancích našeho klubu a prezentovali výsledky mládeže v posledních letech. 

Po převlečení pokračoval program na ledě. Seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Program na ledě trval asi 50 minut. Následovalo společné focení všech účastníků akce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“