Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 25. 1. 2022 v čase od 17 do 19 hodin proběhla na zimním stadionu v Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s Českým hokejem. Náborové akce se zúčastnilo 22 malých zájemců o lední hokej (19 chlapců a 3 dívky).

Banner

Program korespondoval se zaslanými metodickými materiály od Českého hokeje. Rodiče s dětmi čekala registrace (vyplnění přihlášek), prezentace ledního hokeje a klubu MOSTEČTÍ LVI, převlékání v šatně a program na ledě.

Na ledě trénink začínal ukázkou mini utkání hráčů ročníků 2013/14, kteří následně zůstali a byli nápomocni k tréninku. Tento trénink byl rozdělen na stanoviště s různou činností. Vybavili jsme všechny děti hokejovou výstrojí. Na konci byla provedena společná fotografie. Do celé akce se zapojil i maskot MOSTECKÝCH LVŮ.

Po převléknutí v kabině byly ukázány zájemcům ze strany rodičů další tréninkové prostory na zimním stadionu – střelnice a rozcvičovna, kde proběhla krátká ukázka tréninku na suchu. Děti se postupně zapojily a předvedly své dovednosti. Všichni rodiče byli seznámeni s informacemi k tréninkům hokejové základny a s možnostmi, jak začít hrát lední hokej v našem klubu.

S akcí jsme velmi spokojeni. Věříme, že všichni malí hokejisti se zapojí do tréninků základny. Celkově se zapojilo do akce ze strany klubu 7 trenérů na ledě, 4 osoby na registraci, 2 hráči z mužstva mladších žáků na výpomoc při oblékání do výstroje a 12 hráčů ročníků 2013/14 na mini utkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“