Týden hokeje v Sedlčanech

Týden hokeje v Sedlčanech

V úterý 22. 1. 2019 zavítalo na sedlčanský zimní stadion 16 nováčků, aby se zúčastnili další akce Pojď hrát hokej pod záštitou ČH.

Banner

Při registraci děti obdržely dárky a dres s lvíčkem na prsou. Z celkového počtu 16 dětí se 12 dětí přihlásilo do tohoto projektu. Děti si mohly vyzkoušet různé hry na ledu, střelbu na branku a další dovednosti. Na ledové ploše se o ně starali kvalifikovaní trenéři a hráči oddílu TJ Tatran Sedlčany. 

Mezitím, co si děti užívaly her a zábavy na ledu, byla pro rodiče v klubovně zimního stadionu připravena prezentace o této akci a samotné činnosti sedlčanského oddílu TJ Tatran Sedlčany. S velkou radostí jsme mezi námi přivítali významnou osobnost ledního hokeje Slavomíra Lenera. Ten rodičům poskytl další zajímavé informace o dění kolem příprav mládeže k tomuto sportu. 

Na ledové ploše pak mohli všichni zúčastnění shlédnout ukázku minihokeje. Na závěr celé akce nesmělo chybět společné fotografování.

Všem zúčastněným děkujeme za účast a těšíme se na další spolupráci. 

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sedlčanech najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“