Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

V 16 hodin jsme podle plánu zahájili registraci účastníků akce Týden hokeje, jež se koná ve spolupráci s ČSLH, na kterou se nakonec dostavilo 9 příchozích.

Banner

Poté, co všichni bez problémů zvládli úvodní formality, vyplnili si svá jména na obdržené dresy a zabydleli se v hokejové kabině, začala dětem ukázková rozcvička, které se děti aktivně zúčastnily. Pro rodiče byla souběžně s rozcvičkou připravena krátká prezentace ledního hokeje v rámci projektu "Pojď hrát hokej" a byly jim předány informace k chodu našeho hokejového oddílu. Na závěr prezentace proběhla ukázka hokejové výstroje a rodiče byli informováni o bezpečnosti ledního hokeje v dnešní době.

Po ukončení rozcvičky dětí a prezentace pro rodiče se děti začaly připravovat na program na ledě. Děti společně pod vedením trenérů absolvovaly abecedu bruslení a jednoduché hry v kolektivu. Na konec programu si vyzkoušely střelbu na bránu, která měla u dětí velký úspěch. Radost ze vstřelených branek byla obrovská.

Na závěr akce proběhlo společné focení a rozloučení se všemi zúčastněnými. Akce se dětem líbila a těší se na další hokejové krůčky v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Dvoře Králové nad Labem najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“