Mini Open Air v plném proudu! Turnaj na Chodově je minulostí, hrát se bude ještě v Brně

Mini Open Air v plném proudu! Turnaj na Chodově je minulostí, hrát se bude ještě v Brně

Mladé hokejisty a hokejistky čekaly před koncem kalendářního roku nejen Vánoce, ale také dva turnaje Mini Open Air. První už se odehrál, a to 27. prosince v centru WESTFIELD Chodov. V pátek 29. prosince se týmy potkají v areálu obchodního centra Olympia Brno.

Banner

Hlavním cílem Mini Open Air 2023 je prezentovat lední hokej nejmenší kategorie 2016 široké veřejnosti v atraktivním prostředí v blízkosti významných obchodních center, a to formou hokejových zápasů a soutěží pro děti.

Exhibice má přenést lední hokej ze zimních stadiónů blíže lidem a zábavnou formou prezentuje jeho atributy. 

Na turnaji, který se již odehrál u centra WESTFIELD Chodov, se střetlo šest týmů – HC Sparta Praha, HC Draci Bílina, HC Litoměřice, Piráti Chomutov, HC Světlá nad Sázavou a HC Baník Sokolov. 

V pátek 29. prosince se bude obdobná akce konat u centra Olympia Brno. První zápasy začínají už od 10 hodin dopoledne, celá akce vyvrcholí závěrečným ceremoniálem od 15 hodin.

Do té doby se opět v rámci exhibice potkají HC Kometa Brno, SK Prostějov 1913, Rožnov pod Radhoštěm, Oceláři Třinec, Zubři Přerov a HC Vyškov.

Stejně jako v Praze, i v Brně bude led poskytnut na část odpoledne bruslení veřejnosti, mladí zájemci si také budou moct vyzkoušet hokejovou výstroj.

 

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“