Týden hokeje ve Šternberku

Týden hokeje ve Šternberku

V pátek 25. ledna 2019 se uskutečnila další, již tradiční, akce v rámci projektu Pojď hrát hokej. Na zimním stadionu ve Šternberku jsme přivítali rekordních 30 dětí v doprovodu rodičů.

Banner

Děvčata i chlapci si vyzkoušeli za pomoci trenérů HCTJ Šternberk, jaké to je bruslit a hrát různé hry na ledě. Jaké to je, vzájemně si pomoci při zvládání pro některé děti úplně prvních hokejových minut.

Pomáhali nejen trenéři, ale také děti z kategorie mladších žáků. Úsměvy dětí a neochota opustit led byla tou největší odměnou. Věříme, že větší část dětí přijde i na naše pravidelné tréninky přípravky.

Je velmi důležité zmínit, že u nás v HCTJ Šternberk mají děti v přípravce možnost bruslení a možnost vyzkoušet si hokej po tři měsíce zcela zdarma. V rámci zapojení HCTJ Šternberk do projektu Pojď hrát hokej rádi naše začínající sportovkyně a sportovce vybavíme formou zapůjčení základní hokejové výstrojí také zcela zdarma.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Šternberku najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“