Týden hokeje v Rokycanech

Týden hokeje v Rokycanech

Jak vypadal další Týdne hokeje v Rokycanech?

Banner

Celou akci jsme propagovali všemi pro nás dostupnými prostředky plus jsme využili marketingovou propagaci zajišťovanou ČH. Zástupci našeho klubu se pak zúčastnili v některých školách i schůzky rodičů, kde opět prezentovali hokej, náš sportovní klub a v neposlední řadě celý týden hokeje pořádaný ČH.

Již u vstupu na zimní stadión jsme přicházející oslovili, předali informace o průběhu akce  a nasměrovali k místu pro registraci účastníků. Po registraci pak naši pořadatelé doprovodili rodiče s dětmi do šatny. Dětem, které neměly vlastní vybavení, jsme zapůjčili brusle i helmy. 

Naši hokejisté-trenéři dětem pomáhali s prvními krůčky na ledě a pomáhali jim absolvovat připravené jednoduché hry. Každé dítě obdrželo při registraci hrací kartičku, ve které jim byly označeny splněné úkoly. V jedné třetině jsme připravili pro děti ukázku minihokeje. 

Po cca 40 minutách jsme požádali rodiče, aby se přesunuli VIP místnosti, kde jsme prezentovali hokej jako sport, ČH jako řídící orgán a náš oddíl – jeho struktury, práci s dětmi, soutěže a úspěchy. Zapsalo se 51 dětí, a tak náborový den hodnotíme kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rokycanech najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“