Speciální akce pro všechny slečny! Přijďte si vyzkoušet trénink s reprezentací

Speciální akce pro všechny slečny! Přijďte si vyzkoušet trénink s reprezentací

Český svaz ledního hokeje pořádá další speciální trénink určený přímo a jen pro bruslařky a hokejistky. Poslední podobná akce se uskutečnila v Náchodě, nyní hráčky ve věku od 5 do 14 let budou mít šanci vyzkoušet a zdokonalit svoje dovednosti v neděli 15. ledna v Novém Jičíně.

Banner

Stejně jako v říjnu i nyní se malé hokejistky mohou zúčastnit tréninku, který proběhne v rámci soustředění reprezentace do 15 let. Sraz je plánován na 9.30 a hned od začátku je pro účastnice připraven pestrý program. Dívky čeká rozcvička na suchu, hodinový pobyt na ledě, kde pro ně bude připraveno mnoho různých stanovišť, po obědě poté miniturnaj pro hráčky do 12 let. Na konci tréninkového dne si budou moci vyzkoušet měření rychlosti nebo bruslení s padákem.

Akce je určena pro všechny děvčata ve věku od 5 to 14 let, přičemž na hokejovém umu vůbec nezáleží. Zvány jsou všechny bruslařky! Pokud byste se svojí dcerou na akci rádi zavítali, přihlašte se na emailové adrese vyber15@email.cz.

 Program dívčího dne – neděle 15. ledna, Nový Jičín

  •  9:30 – sraz na zimním stadionu
  • 9:45 – mítink pro rodiče
  • 10:00 – 10:30 – trénink na suchu
  • 10:30 – 11:30 – trénink na ledě
  • 12:30 – 14:00 – miniturnaj pro hráčky U12
  • 14:30 – 15:30 – individuální dovednosti, hry na ledě


Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“