Týden hokeje v Bruntálu

Týden hokeje v Bruntálu

V pátek dne 27. 9. 2019 od 16 hodin se v tělocvičně SPŠOA Bruntál uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, která je součástí Týdne hokeje.

Banner

Po vyplnění formuláře obdrželo všech 21 účastníků (včetně tří účastnic) hokejový dres a náramek s nápisem Český hokej. Děti nelenily, ihned oblékly krásné dresy a vyrazily s trenéry vyzkoušet pravý hokejový trénink, samozřejmě uzpůsobený podmínkám místa konání.

Dětem byla ukázána hokejová výstroj a každý zájemce měl možnost si ji vyzkoušet. Jejich starší potenciální spoluhráči jim také předvedli, jak vypadá hokejový trénink a co je může čekat na trénincích v průběhu sezóny.

Rodičům byla mezitím představena prezentace o projektu Pojď hrát hokej, o našem klubu HC Bruntál, o organizaci tréninků a spolupráci se spolkem Český hokej.

Na závěr akce se spolu děti vyfotily a s velkým nadšením odcházely domů. Akce byla pro náš klub velmi přínosná a doufáme, že se většina účastníků brzy stane součástí kolektivu malých hokejistů klubu HC Bruntál.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bruntálu najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“