Týden hokeje v PZ Kladno

Týden hokeje v PZ Kladno

V pondělí 18. září se na kladenském ČEZ zimním stadionu uskutečnila akce s názvem Týden hokeje konaná v rámci projektu Pojď hrát hokej. Rodiče přivedli na nábor celkem 77 dětí, které si vyzkoušely základní hokejové dovednosti, učily se bruslit, ale hlavně se bavily.

Banner

Na pěti stanovištích doprovázeli děti zkušení kladenští trenéři a asistenti. Na stadionu nechyběl ani hokejový mistr světa z rok 1985 a odchovanec PZ Vladimír Kameš. „Je to skvělá akce a podobných by mělo být jen víc," řekl.

Mezi známými tvářemi byl třeba bývalý kapitán kladenského týmu Zdeněk Eichenmann a bývalý útočník Ladislav Vlček. Jmenovky na nové dresy dětem opatřil sám Vladimír Kameš.

Celkem se na hokej přišlo zapsat 65 dětí, což všechny mile překvapilo. Úplné začátečníky vedla na ledě trenérka krasobruslení. Na konci akce byly vidět na mnohých účastnících velké pokroky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v PZ Kladno najdete zde.

Citáty

phpLBjXaU
Dominik Hašek

Olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

„Vždy jsem měl vášeň pro hru. S bráchou jsem hrál fotbal, organizoval jsem všemožné soutěže s ping-pongovým míčkem, tenisákem, hokejkami, ať už na chatě nebo ve škole o přestávkách.“