Týden hokeje s KLH Vajgar Jindřichův Hradec

Týden hokeje s KLH Vajgar Jindřichův Hradec

Dne 27. ledna 2018 Hokejový klub Vajgar Jindřichův Hradec pořádal pro nejmenší zájemce z Jindřichova Hradce a jeho okolí o nejpopulárnější hru, kterou je bezpochybně lední hokej, na Zimním stadionu Jana Marka v Jindřichově Hradci akci pod záštitou Českého svazu ledního hokeje akci s názvem Týden hokeje.

Banner

Tato propagační akce již byla třetí v pořadí a měla za úkol přivést na ledovou plochu nejmenší z Jindřichova Hradce a okolí.

Na malé zájemce a jejich rodiče čekali pracovníci, trenéři a hráči klubu, aby jim přiblížili tento národní sport. Po vyplnění přihlášky a obdržení upomínkových a propagačních materiálů děti obdržely dres, na který jim na jejich přání hostesky vyplnily jméno.

Po vyplnění přihlášky děti a rodiče navštívili šatnu, kde na všechny čekali mladí hokejisté a trenéři s ukázkami výzbroje. Po úvodním zahřívacím kole a povídání o hokeji šly děti i s rodiči na ledovou plochu, kde se jim věnovali trenéři hokejového klubu.

Děti, které prvně stály na ledě, mohly využít praktických pomůcek, které dal k dispozici hokejový svaz. Celkem se plánované akce zúčastnilo 12 dětí spolu s rodiči. Všichni zúčastnění byli spokojeni a odcházeli s úsměvem na tváři.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s KLH Vajgar Jindřichův Hradec najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“