Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Již po čtvrté byl klub HC Roudnice nad Labem součástí akce Týden hokeje. Celková účast 39 dětí je pro tento malý klub úžasným číslem.

Banner

Během toho, co se rodiče registrovali svou ratolest do projektu Pojď hrát hokeje, byl pro zabavení dětí připraven doprovodný program a ukázka výstroje přímo v kabinách dětských kategorií. Součástí tohoto doprovodného programu je zábavná rozcvička, kterou si pro děti připravili trenéři mládeže.

Po skončení prezentace se opět děti s rodiči potkaly při převlékání. Komu bylo potřeba s vystrojí dopomoci byli k dispozici asistenti z řád ženského týmu. Kdo neměl nějakou součást výstroje, tomu byla zapůjčena.

Na ledové ploše byly připraveny tři sektory. V jednom probíhala ukázka tréninku těch nejmenších, kteří se ke klubu připojili při zářijové akci. Byl u nich vidět velký pokrok. V ostatních dvou třetinách byly děti rozděleny podle schopností a samostatnosti. Přeci jen některé byly na rodičích dost závislé a těm bylo umožněno být na ledě společně.

Společná fotografii byla tentokrát pořízena v polovině programu na ledě. Po předchozích zkušenostech pořadatelé věděli, že některé děti v průběhu programu odcházejí nebo jsou na konci unavené. Na závěr byl pro děti zážitek vidět následné utkání mladších žáků.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Roudnici nad Labem najdete zde.

Citáty

phpQjkG1c
Ondřej Pavelec

mistr světa 2010

„Každé soustředění, třeba i jednodenní, může každého gólmana posunout o nějaký ten kousíček dopředu.“