Týden hokeje v Karlových Varech

Úterní odpoledne v KV Areně patřilo náboru malých dětí. V rámci akce Týden hokeje, která se v Karlových Varech konala již popáté, si pět desítek dětí vyzkoušelo, jaké to je být malým hokejistou. Na zájemce o bruslení čekal pestrý program na ledě i mimo něj, postarali se o ně kromě zkušených trenérů i hráči našeho A-týmu.

Banner

Šestačtyřicet nových malých hokejových nadějí se objevilo během úterního odpoledne v karlovarské KV Areně, a to v rámci akce Týden hokeje projektu Pojď hrát hokej.

Po krátké prezenci před startem celé akce si rodiče s dětmi prohlédli šatny a zázemí KV Areny. Během oblékání do hokejové výstroje, kterou většina z dětí měla na sobě vůbec poprvé, si mohli zájemci o vstup do našeho klubu prohlédnout krátké prezentační video. Využít mohli rovněž půjčovny bruslí a od Českého hokeje obdržely děti dres, který si mohly ponechat.

Na ledě už se malých ratolestí ujali mládežničtí trenéři HC Energie, ale také hráči A-týmu v čele s kapitánem Václavem Skuhravým. Mimo něj malým dětem radili také obránci Matic Podlipnik a Sabahudin Kovačevič, dále pak útočníci Sebastian Gorčík, Tomáš Rachůnek a Stanislav Balán. Posledně jmenovaný se na ledě rovněž věnoval i svým dvěma dětem, které k bruslení a obecně k hokeji mají kladný vztah.

Na malé hokejisty bylo na ledě připraveno několik stanovišť a více než hodina hokejové zábavy. Na závěr akce pak na všechny zúčastněné čekalo další překvapení v podobě autogramiády jejich idolů, se kterými se rovněž mohli vyfotit a od nichž dostali drobné dárky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Karlových Varech najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“