PTEJTE SE: Marian Jelínek vybere a odpoví na deset vašich dotazů

PTEJTE SE: Marian Jelínek vybere a odpoví na deset vašich dotazů

Sledovali jste desetidílný seriál O výchově a sportování dětí s Marianem Jelínkem? Napadla vás při sledování jednotlivých dílů nějaká otázka, na kterou byste se chtěli zeptat? Tak teď máte jedinečnou možnost položit mu doplňující dotaz. Marian, odborník na oblast sportovní psychologie a mentálního koučinku, vybere deset otázek, na které následně na speciálním videu odpoví.

Banner

A kam Marianovi dotaz zaslat? Na Facebooku Pojď hrát hokej jsme vydali příspěvek, pod kterým můžete do komentáře napsat svůj dotaz. Příspěvek najdete zde. Marian následně vybere deset nejzajímavějších otázek, na které ve videu odpoví.

Video s odpověďmi na vaše dotazy bude zakončením úspěšného seriálu O výchově a sportování dětí s Marianem Jelínkem. Tato série videí měla za úkol zprostředkovat názory hokejového trenéra a renomovaného odborníka na oblast sportovní psychologie a mentálního coachingu Mariana Jelínka. Ten v jednotlivých dílech vysvětloval například to, jak vést dítě ke sportu, jak ho správně motivovat a na jaké výchovné metody raději rychle zapomenout. Celé díly jsou ke zhlédnutí na webu Pojď hrát hokej.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“