Týden hokeje v Uherském Brodě

Týden hokeje v Uherském Brodě

Ve čtvrtek 20. 9. 2018 odpoledne se uskutečnil na zimním stadionu v Uherském Brodě program pro rodiče a děti v rámci projektu „Týden hokeje“ pod záštitou Českého hokeje. Náborová akce slaví úspěchy po celé republice a přivedla k hokeji již spoustu dětí.

Banner

Akce určené dětem od 4 do 8 let se letos v Uherském Brodě zúčastnilo 16 nových dětí, které se při vstupu zaregistrovaly, dostaly dres, suvenýry a absolvovaly krátkou prezentaci o ledním hokeji v našem klubu a podpoře akce Pojď hrát hokej. Poté se návštěvníci přemístili do šaten a následně za doprovodu 10 trenérů našeho klubu s očekáváním vstoupili na ledovou plochu.

Na ledě byla připravena ukázka minihokeje v podání naší přípravky. Potom jsme děti rozdělili na stanoviště. Noví příznivci nejrychlejší kolektivní hry postupně absolvovali spoustu zábavných cvičení, mezi které patřily překážkové dráhy, ale i střelecký koutek, hry s míči a jiné soutěže. Nakonec přišla společná fotka s dětmi.

Chtěli bychom poděkovat všem dětem, trenérům a lidem, kteří nám pomohli při této akci. Věříme, že již v sobotu ráno uvidíme na bruslení pro začátečníky nové děti z náboru.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Uherském Brodě najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."