Týden hokeje v Telči

Týden hokeje v Telči

Na zimním stadionu Telč se dne 23. září 2021 konala v rámci projektu Pojď hrát hokej již poosmé akce Týden hokeje. Akci pořádal oddíl ledního hokeje telčského sportovního klubu SK Telč, z.s.

Banner

Na akci přišlo 9 nových zájemců o tento sport a 7 dětí, které se této akce již zúčastnily v minulosti. Po zaregistrování dětí rodiči do projektu Pojď hrát hokej dostalo každé dítě drobné dárky – odznáček akce, šňůrku na klíče, náramek a láhev na pití. Na helmy dostaly děti samolepku se svým jménem.

Po krátké prezentaci ledního hokeje, jeho přínosu pro děti a podpory tohoto sportu jak ze strany Českého hokeje, tak i SK Telč, z.s., vyrazili malí „reprezentanti“ do akce.

Na ledě na ně čekala spousta zábavy. Ty nejmenší děti získávaly první zkušenosti s ledem za pomoci hrazdiček a jiných pomůcek. Pro zdatnější bruslaře připravili trenéři různé překážkové dráhy a slalomy s plněním lehkých úkolů. Nechyběl samozřejmě ani trénink bruslení. Ke konci akce si všechny děti zahrály hokej. Po asi hodinovém programu se děti společně vyfotily.

Všem dětem, rodičům a zejména lidem, kteří se podíleli na přípravě a zdárném průběhu této akce, patří velké poděkování.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Telči najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.