Týden hokeje v Třebíči

Týden hokeje v Třebíči

Sobota 22. září patřila v třebíčské KHNP ARENĚ dětem a jejich rodičům. Na akci "Pojď hrát hokej" dorazilo 31 dětí s rodiči. Atmosféra akce byla velmi přátelská a přínosná. Všechny děti obdržely dárky, aby měly na akci památku.

Banner

Akce Pojď hrát hokej je celorepublikovým projektem s podporou Českého hokeje. V Třebíči se konala v sobotu 22. září již třetí tato akce. V týdnu před sobotním termínem navštívila skupina trenérů HST děti ve dvou mateřských školách na Třebíčsku. S dětmi strávili aktivní dopoledne, při kterém měly možnost osahat a vyzkoušet si hokejovou výstroj i výzbroj.

V sobotu se děti i s rodiči začali scházet již kolem desáté hodiny a po krátké registraci byla na řadě prezentace ve VIP prostoru zimního stadionu. Následně se šlo na věc.

Rozdílný program čekal na rodiče i děti. Rodiče v zaplněných VIP prostorách získávali důležité informace od mládežnických trenérů Ing. Martina Čecha a Davida Dolníčka. Děti zatím absolvovaly intenzivní rozcvičku na suchu s dalšími mládežnickými trenéry a odchovanci HST Milanem Přibylem a Zdenkem Sedláčkem. To celé zabralo oběma skupinám něco přes půl hodiny a pak už se šlo na led.

Děti byly rozděleny do několika skupin a pro každou z nich byl připraven zajímavý program s různými dovednostmi. Bylo vidět, že malí bruslaři se na ledě bavili. Děti přišly na akci dobře naladěny a vybaveny.

Věříme, že s velkou většinou dětí se budeme pravidelně vídat na trénincích přípravky, které bývají na ledě každý víkend. Těšíme se na shledanou.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebíči najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“