Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 27. 9. 2016 od 17.00 proběhla na zimním stadionu v Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem Sport Most z.s. ve spolupráci s ČSLH. Náborové akce se zúčastnilo 43 malých zájemců o lední hokej - 37 chlapců a 6 dívek.

Banner

Rodiče s dětmi čekalo vyplnění přihlášek, převléknutí do hokejové výstroje a program na ledě. Trénink začínal ukázkou miniutkání hráčů ročníku 2008, kteří posléze na ledě zůstali a byli nápomocni k samotnému tréninku.

Ten byl rozdělen na stanoviště s různými činnostmi. Hodně dětí přišlo bez zkušenosti s bruslením a méně než polovina bez vybavení. Jelikož většina rodičů přicházela na pátou hodinu nebo i později, tak se led postupně naplňoval. Hodně rodičů bylo s dětmi i na ledě, jak s bruslemi, tak i bez nich.

Na konci tréninku se všichni účastníci společně na památku vyfotili a po převléknutí byla rodičům ukázána střelnice a rozcvičovna. Všichni rodiče odešli s veškerými informacemi k tréninkům hokejové základny a možnostem, jak začít hrát lední hokej v Mostě.

S celkovou akcí panovala v Mostě spokojenost. Celkově se do akce ze strany klubu zapojilo 7 trenérů na ledě, 5 lidí na registraci a prezentaci hokeje, 8 hráčů z mužstev dorostu na výpomoc při registraci a oblékání do výstroje a 10 hráčů ročníku 2008 na miniutkání.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“