Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

V pondělí 23. ledna se na zimním stadionu v Sušici konala náborová akce v rámci Týdne hokeje. Akce pořádané oddílem TJ Sušice a Českým svazem ledního hokeje se zúčastnilo celkem 27 dětí.

Banner

Začátek akce byl plánován na 15.30. První účastníci se ale začali scházet již v 15.00. Podle plánu začal nábor prezencí účastníků. Nakonec se zapsalo celkem 27 dětí ve věku od 4 do 8 let. Souběžně s prezencí, aby se děti nenudily, probíhala ukázka hokejového tréninku ročníků 2008-2009 a přípravek.

Samotné představení sušického klubu proběhlo v jedné z upravených šaten a bylo doplněno nejen videem dodaným ČSLH, ale i vlastním sestřihem vtipných ukázek ze zápasů našich hokejových přípravek.

Ukázky se velmi líbily jak dětem, tak i rodičům. Poté se všichni přesunuli do druhé šatny, kde byly pro děti, které neměly vhodné vybavení, připraveny výstroje i asistenti, kteří dětem pomáhali s oblékáním.

Na ledě byly děti rozděleny do 4 družstev. Každému družstvu se věnovali dva trenéři i s asistenty. V jedné třetině se hrál hokej ročníků 2008-2009. Vzhledem k počtu obyvatel v Sušici a okolních vesnicích je účast slušná.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici naleznete zde.


Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“