Týden hokeje v Žebráku

Týden hokeje v Žebráku

Dne 25. 1. 2017 uspořádal klub HC Spartak Žebrák ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje náborovou akci Týden hokeje, která je součástí projektu Pojď hrát hokej.

Banner

 Akce začala v 15.45. Registrace probíhala 30 minut a mezi tím si příchozí mohli prohlédnout ukázkový trénink dětí na ledě. Při registraci byli všichni účastnící obeznámeni s potřebnými informacemi o akci.

Po ukončení registrace bylo prezentováno rodičům a dětem vše potřebné. Po prezentaci byly děti odvedeny do šaten, kde jim trenéři ukazovali hokejové výstroje a pomáhali s obléknutím se do nich. Všem dětem byly zapůjčeny helmy a většině i brusle.

Trenéři doprovodili všechny děti na ledovou plochu, kde se jim věnovali hodinu a půl. Hodně dětí už bruslit umělo a jen zlomek nikdy nestál na bruslích. S dětmi trenéři hráli zábavné hry a nakonec si zkusily zahrát hokej. Poté se všichni společně vyfotili a v kabině při převlékaní dostali zaslouženou odměnu.

Celkem přišlo 25 dětí a 19 z nich se zaregistrovalo. Od dalšího tréninku jich začalo pravidelně chodit celkem sedm, což je pro klub velký úspěch.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Žebráku najdete zde.


Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“